fleurvleeming.reismee.nl

Wandelen en genieten van het mooie weer

Lieve allemaal,

Nou dag 1 zit er helemaal op en dag 2 moet nog een beetje beginnen voor mij.

Gisteren heb ik een beetje uitgeslapen en ben toen beneden in het huis van de mensen gaan douchen enzow. Daarna heb ik mijn kamer nog een beetje verder opgeleukt met mijn foto collage en heb ik me klaar gemaakt voor een dag buiten het huis. Ik had de hele dag vrij dus daar heb ik van geprofiteerd.

De eerste uren waren heel zwaar omdat iedereen nog sliep (al mn vriendinnen) en ik pas om half 3 iets had afgesproken met Sofie en Nanet. Als je dan in je uppie in zo'n grote stad loopt voel je je toch wel heel klein en alleen. Hoewel dat best zal wennen. Heimwee sloop er weer eventjes in, maar gelukkig ging dat over op het moment dat ik Sofie en Nanet terug zag.

We zijn heerlijk naar gezellige sluisjes (naam eventjes vergete) gelopen en hebben daar op het terrasje gezellig zitten kletsen, en daarna zijn we naar een bij de toeristen onbekend (bij de parijzenaren heel bekend) park gegaan waar we lekker op het gras hebben zitten kletsen. Daarna zijn we richting notre dame gegaan en hebben daar Marit (Nederlands) en Cora (Duits) ontmoet. Gezellig met zn 5jes uit eten geweest en daarna hebben we met de nederlandse meisjes nog een fles rose soldaat gemaakt bij het Rugby dat hier op groot scherm werd uitgezonden. Kortom, een erg geslaagde dag!

Zometeen eens kijken of ik mn koffer op kan halen bij Nanet en misscihen ook de rest van mn spulletjes bij Sofie. Khoef pas om 15.30 te beginnen geloof ik dus dat moet goed komen!

Nu eerst eventjes een douche en aankleden en mn tandjes op elkaar zetten want smorgens is het toch wel hard vechten tegen de heimwee. Gelukkig kent Connaugt (de moeder) het gevoel heel goed en is een grote steun!

Veel liefs van mij!