Gemengde gevoelens
16 mrt. 2008
vanuit
Lieve allemaal,
Zoals velen al weten ben ik inmiddels weer thuis! Het afscheid van Parijs viel me toch zwaarder dan ik had gedacht. Toen het einde in zicht kwam en de heimwee verdween had ik toch wel een gevoel van ik blijf hier nog wel een paar weekies. Maar ben toch terug gekomen... Mijn vader heeft me afgelopen vrijdagochtend opgehaald met de auto, zodat al mijn 10 tassen vol spullen mee konden naar koog aan de zaan Gelukkig waren al mijn beste vriendinnetjes er om mij uit te zwaaien en een goede reis te wensen. Harstikke lief... Tis nog eventjes een beetje dubbel allemaal, fijn om thuis te zijn, maar het idee dat mijn avontuur nu echt over is maakt me af en toe nog wel een beetje verdrietig. Maar goed: nu op naar nieuwe avonturen
Ik hoop dat jullie het leuk hebben gevonden mijn verhalen te volgen. Allemaal heel erg bedankt voor alle lieve berichtjes, kaartjes, emailtjes en telefoontjes! Deed me erg goed! En ik zal binnenkort hier nog eventjes een link posten zodat jullie alle foto's eindelijk kunnen bekijken!
Veel liefs vanuit Koog aan de Zaan,
Fleur