fleurvleeming.reismee.nl

Zere Voetjes

Lieve allemaal,

Mijn voeten doen zeer, en ik heb het gevoel dat ik een marathon heb gelopen. Echt... serieus, waarom had lodewijk de 14e ZO'N grote tuin nodig? Vanmiddag ben ik met Nanet en Lois met de trein naar Chateau de Versailles afgereisd, om daar te genieten van de prachtige tuin, de helder blauwe lucht, het aangename zonnetje en niet onbelangrijk: een lekkere picknick! De eerste paar uurtjes heerlijk aan de waterkant gezeten en lekker zitten kletsen en van de zon en de picknick genoten Daarna zouden we wel een beetje gaan wandelen.... Uiteindelijk zijn we helemaal naar het einde van de tuin gewandeld (1,5 uur lopen) om te concluderen dat de weg terug ook wel erg lang zou zijn... Resultaat: 3 melige meiden, zere voeten en rode wangetjes van alle zon en het buiten zijn! maar wel erg geslaagde zondagmiddag hoor

Deze week is het vakantie voor de kinderen dus ik zal veel moeten werken, maar gelukkig heb ik morgen nog 1 dagje vrij. Zondagen zijn leuker als je weet dat je maandag vrij hebt... mss zouden we het weekend gewoon standaard tot en met maandag moeten maken Vanavond gezellige sleepover met Lois en dan kunnen we er in elk geval weer eventjes tegen aan!

Op naar het volgende weekend!

Fleur