fleurvleeming.reismee.nl

Na regen komt...

Zonneschijn! En niet zo'n beetje ook! na het druilerige weer van de afgelopen week is het vandaag haast zomer. De zon schijnt fel, de lucht is blauw en het is 14 graden! Wat kun je nog meer wensen op een donderdagmiddag in Februari... Als het zo blijft dan hou ik het hier nog wel eventjes uit! Parijs is zooo veel mooier met een gouden zonnegloed!

Maar ook als het gaat regenen overleef ik het dit weekend wel want Frank komt lekker langs! (er is wel zonneschijn voorspeld hoor!) Ik heb er harstikke zin in om lekker Romantisch door Parijs te lopen en weer eventjes lekker bij elkaar te zijn!

Verder gaat hier alles zn gangetje. Het begint een beetje een routine te worden (jawel... al na 5 maanden :S) Je staat op, gaat naar school, spreekt wat af met iemand, gaat wat lunchen, gaat of een dutje doen of nog eventjes ergens gezellig heen om te kletsen en dan weer aan het werk, 's avonds weer lekker klaar met werken en dan mn bedje in met een filmpje OF natuurlijk lekker op stap met vriendinnen!

Vanavond helaas oppassen, dus geen uitstapjes of filmpjes... maar morgen Frank van de trein halen maakt dat allemaal wel goed!

Dikke kus voor allemaal!

Liefs