Weekendavonturen!
23 jan. 2008
vanuit
Hallo lieve allemaal,
Ik zal jullie weer eventjes op de hoogte brengen van al mijn wilde avonturen in Parijs
Afgelopen vrijdag voor het eerst echt goed gefeest in Parijs. Zoals ik al vertelde in mijn vorige update waren lois en ik uitgenodigd om wat te komen drinken in de flat van een schotse vriend van lois! dus daar stonden we dan op vrijdagavond met een fles witte wijn in ons hand voor de deur! Jongen bleek in een zeer luxe flat te wonen met een stel gezellige medebankieren als huisgenoot! Na een paar wijntjes bestelde hij een taxi om naar Elysees-Montmartre te gaan waar een volgens hem een tof feest zou zijn. En jawel... het was een erg leuk gezellig feest na die wijntjes vond ik vooral de lichtgevende stokjes en de grote ballonnen errug leuk! Uiteindelijk om 7 uur smorgens met de taxi huiswaarts gekeerd (na te hebben ontbeten met een croque monsieur... tosti op zn frans) en lekker in bedje gekropen!
Rest van het weekend vooral veel geslapen en met lois uitgerust van ons avontuur!
Zondag nog wel eventjes actief aan het hardlopen geslagen met Lois, en daarna heerlijk alle calorietjes er weer bij gegeten bij de Mexicaan!
Dikke kus
Dikke kus