Aan de beterende hand
11 jan. 2008
vanuit
week 1 is weer om...nog 9 te gaan!
Het gaat alweer ietsjes beter met mij! kbegin weer te wennen aan mijn Parijze leventje, al heb ik steeds weinig zin in het eigenlijk au pair werk! maar gelukkig is dat slechts een deeltje van mijn leven hier en heb ik ook veel tijd om met vriendinnen door te brengen! Deze week is ook mijn nieuwe school begonnen! erg leuk, veel leuker dan mijn andere school! tis ook ietsjes moeilijker, maar dat is wel lekker! Ik hou wel van een uitdaging
Verder alweer allerlei leuke dingetjes gedaan! Vandaag voor het eerst wezen zwemmen in Parijs. Het zwembad waar ik mijn oog afgelopen woensdag op had laten vallen was helaas opeens helemaal leeggelopen (technisch probleem...gat in de bodem :S) en dus zijn Marije en ik maar naar een klein baantjestrek bad gegaan! (wel stuk goedkoper) een nadeel... we moesten een badmuts op! natuurlijk zorgde dat ook voor een hoop hilariteit dus naja! of het een nadeel was! volgende week weer! maar nu eerst lekker weekend! morgen heerlijk lui dagje. Lekker uitslapen en daarna lekker grey's anatomy kijken met Marije! En zondag begin ik met hardlopen door parijs! Als het lukt ga ik met Marije Bois boulogne doorrennen naar haar huis! klinkt sportief allemaal he? nu nog kijken of we het ook echt gaan redden! want tis wel een eindje!
khou jullie op de hoogte!
Dikke kus,
Fleur
khou jullie op de hoogte!
Dikke kus,
Fleur