Nog 10 chocolaatjes!
11 dec. 2007
vanuit
lieve allemaal!
Elke dag maak ik braaf een vakje op op mijn advent kalender, en nog maar 10 chocolaatjes voordat ik de trein naar huis pak! Hoewel de tijd voor kerst hier ook erg gezellig is, overal lichtjes en kerstmarktjes, zelfs in mijn eigen straat, mis ik ook de gebruikelijke voorbereidingen zoals de repetities van de kerstmusical enzow, maar goed! dit heeft ook ook zijn charmes! kheb wel al stiekum mijn halve koffer ingepakt en heb heeeeeel veel zin om iedereen weer te zien!
Afgelopen weekend zijn kees en salome op bezoek geweest, wat erg gezellig was! hebben samen geschaatst op de kerstijsbaan voor hotel de ville (foto's volgen als ik die van kees heb gekregen ) en hebben ons vermaakt op de kerstmarkt bij de grand arche... Zowel kees en salome zijn erin geslaagd een parijse kerstoutfit te vinden (en nog matchend ook)! 's avonds genoten van de onwijs mooie verlichting op de champs-elysees die met alle regen die het afgelopen weekend uit de lucht viel wel hier minder mooi was, en lekker wezen eten bij een italiaans restaurantje (uhu,,,ben je in frankrijk) en daarna ook nog eens een lekker ijsje toe!
Ze sliepen bij kennissen 20 kilometer boven parijs en daar was nog een bedje over voor mij! wat een geluk! erg geslaagd weekend! geeft me weer moed voor die laatste paar dagen!
nog genoeg plannen voor de komende dagen:
morgen wordt ik gepromofeerd tot santa's xmas elf! en mag ik de taart versieren met zelf geknutselde versiersels (heb vandaag ijferig rudolf de red nosed reindeer en kerstmannetjes geknutseld)!
donderdag nog een lesje op school en dan maandag de grote ' heb ik iets geleerd?' test op school! en disdag eeentje voor mn colleges... maar dat antwoord is nee!
en dan vrijdag de grote parijze ikea ontdekkingstocht!
zaterdag lekker niksen en dan zondag...tadadada: DISNEY!!!! jup alweer! dus na het weekend meer over mijn betoverende avonturen!
Dikke kus en tot over een paar chocolaatjes!
Fleur
nog genoeg plannen voor de komende dagen:
en dan vrijdag de grote parijze ikea ontdekkingstocht!
Dikke kus en tot over een paar chocolaatjes!
Fleur
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}