En Grève
15 nov. 2007
vanuit
Hallo lieve allemaal!
zoals jullie vermoedelijk al vernomen hebben is het hier, voor de zoveelste keer, stakingstijd! Bevalt iets je niet hier, dan praat je niet... nee dan staak je Nou vinden de meesten mensen het niet zo erg (tenminste degenen die ik spreek ) want veel lessen op scholen vallen uit, en 'helaas' is het voor veel au pairs onmogelijk om naar de franse les te komen. Maar deze die hard heeft vanmorgen in de kou toch maar haar fiets gepakt en het drukke parijze verkeer op de champs-elysees getroseerd! dus jullie kunnen trots op me zijn!
De franse lessen zijn erg leuk, maar ik vind de conferentie over franse geschiedenis die ik eens in de week heb bij deze school helemaal niet leuk, dus ik ga van school veranderen. Volgend trimester (dat begint in januari) ga ik bij Academie des langues mijn lessen volgen Zelfde niveau en het begint een uurtje later dus vanaf januari kan mijn wekker smorgens om kwart voor 8 in plaats van kwart voor 7! Ik verheug me er nu al op!
Nu ga ik weer mijn fiets opzoeken en nog eventjes gezellig bij Lois, een schotse au pair, langs! Gezellig samen warm bij haar een filmpje kijken... want buiten is het me veeeel te koud en chocolademelk is deze week eventjes te duur!
Liefs en kusjes vanuit parijs!
Liefs en kusjes vanuit parijs!
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}