lonely days...
07 nov. 2007
vanuit
Hallo lieve allemaal,
sinds lange tijd schrijf ik weer een berichtje met een beetje heimwee erin! Wakker worden in een leeg bed, zonder mn lieve grote zusje, en weten dat het best wel lang duurt voordat je weer bezoek krijgt is best lastig! Vanmorgen de heimwee geprobeerd onder de knie te krijgen door veel stroopwafels, drop en chocolademouse toetjes te eten... hielp niet echt Even bellen met mamma en gezellig lunchen met de kids werkte gelukkig beter!
Met jet was het echt heeel leuk in parijs! De bioscoop film, a death at a funeral, was heel grappig. Ook logeren in hotel was leuk! hebben weinig toeristisch gedaan, maar gewoon lekker relaxt door parijs gelopen, parken bezocht en heerlijk geshopt! heb mn verjaardagscadeau nu aan, zit echt heel lekker en ziet er leuk uit (heb van jet en peter 2 leuke truitjes gekregen ) Kortom: kmis mn zusje nu alweer!
Nog 3,5 week voor ik weer bezoek krijg, Frank komt eind november, en dat valt eventjes zwaar, maar hopelijk gaat de tijd snel weer vliegen. Morgen is hier de herfstvakantie afgelopen en dan ga ik weer naar school. erg vroeg op jammer! vanavond lekker mn huiswerk maken wat ik al 2 weken uitstel... en filmpje kijken met sofie! a.s zondag ga ik lekker naar disneyland! zal ik donald duck de groetjes van jullie allemaal doen?? Ik heb wel erg veel zin in al die achtbanen en natuurlijk in een lekkere pomme d'amour (candy apple)!! slecht voor mn tandjes, goed voor mn humeur
Nou hoewel ik weer weet hoe heimwee voelt, weet ik nu dat dit heimwee gevoel ook wel weer vertrekt en als ik maar genoeg leuke dingen doe wel naar de achtergrond verdwijnt!
Een dikke kus voor jullie allemaal!!
Een dikke kus voor jullie allemaal!!
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}