fleurvleeming.reismee.nl

Lucky days

Hallo lieve allemaal!

Jet is goed aangekomen en het is hier super gezellig! Gisteren heb ik haar goed verslagen met Yathzee Had wel 3x yathzee gegooit! Nu had ik al heeeel lang geen spelletjes gespeeld dus ik had gewoon mijn geluk opgespaard!

Nog meer geluk vandaag bij het shoppen. Vorige week met Paps en Mams was ik smoorverliefd geworden op een heeeeel mooi jurkje (ook erg bruiloft geschikt ) maar ik vond hem toch wat duur (en ging boven de 100 euro uit) en guess what? vandaag liep ik de 1,2,3 (zo heet die winkel) binnen om aan jet mijn grote liefde te laten zien: issie 50% korting!!! nu hing ie er alleen niet meer in mijn maat! gelukkig zitten er veel meer filialen in parijs dus wij gelijk naar die ene waar ik hem met pappa en mamma had gezien en van de week had gepast, en ja hoor daar hing hij nog in mijn maat.. nu hangt ie in mijn kast!

Net hotel ingecheckt Ziet er prima uit! geen overbodige luxe, behalve een volledig afsluitbaarhok om onze wastafel.. .wil natuurlijk niet dat jet ziet hoe ik mijn tandjes schoonschrob! En de douche kost maar 2,50 per persoon per keer... en de handdoek moet je er nog bij huren voor 70 cent.. maar goed het is hier dan ook een wereld stad en dat kost wat! zometeen gezellig naar de film! morgen weer een nieuwe dag! Nog maar eens naar de sluisjes (die vind ik zo leuk dat iedereen ze moet zien) en mijn lievelings cafeetje met warme choco nog voor jet haar verjaardag (beter laat dan nooit!). komt wel goed hier met ons!

Nou nu mag jet dr verloofde eventjes mailen dus ik hou het hierbij! Tot snel!!!

Liefs,

Fleur (en Jet)