fleurvleeming.reismee.nl

Vliegende uren en uit logeren

Hallo lieve allemaal,

ooooh de tijd vliegt zo.. ik merk nu pas dat het alweer bijna een week geleden is. sterker nog een week geleden is dat ik heb geschreven naar jullie!! shame on me!

De resterende dagen met lieke waren errug leuk! hebben heeel veel parken bezocht en lekker rustig aan gedaan. Foto's volgen nog steeds, vergeet steeds mn snoertje in mn tas te stoppen!
Ook erg veel lol gehad met rugby kijken op de champs de mars (park onder eifeltoren) met alle parijzenaren! Werden nog eventjes voor engelsen aangezien maar na mijn aanmoedigende ' allez les bleus' waren we hartelijk welkom!

Hotel met lieke was ook gezellig. hadden prachtig uitzicht op een enorme begraafplaats... hihi blij dat het geen halloween was!

Gisteren eerste staking van metro's in parijs meegemaakt. nou dan kom je dus echt nergens. Dan merk je maar weer hoe grote rol het openbaar vervoer hier speelt! dus lekker vroeg in bed gekropen met een heel goede serie (daybreak).

Hopen dat ze het zo doen, want dat is nog maar afwachten. Ga als het lukt nadat ik heb gedouched nog eventjes ergens koppie thee drinken met een leuk boek erbij! gewoon eventje gezellig naar buiten!

Vanavond ga ik met kids logeren bij bevriende familie van het gezin! De pappa en mamma van de kids gaan voor het eerst in 10 jaar met zn tweetjes er een weekendje tussenuit! ik vind het wel spannend hoor! weer een ander gezin, maar ik ken die mensen wel redelijk goed van de club! en hun au pair is inmiddels wel een vriendinnetje van me dus ik heb er wel vertrouwen in! Jullie horen na het weekend hoe het is geweest!

Als dit weekend voorbij is gevlogen dan komen pappa en mamma ook heel snel! dat is wel een heerlijk idee!

Nou tot schrijfs, mails en blogs!

Dikke kus,

Fleur