Autorijden, Kerken en shoppen
22 sep. 2007
vanuit
Hallo Allemaal,
Vanavond Zit de eerste week er officieel op! en dan maar op naar de volgende weken he... eerst maar eens tot kerst, dat zijn er nog ongeveer 12 en dan na kerst nog iets minder dan 3 maanden.
De eerste week was een mengelmoes van heimwee en plezier. Ik heb net een selectie van mijn foto's online gezet dus vergeet ik niet te kijken.
nog eventejs een kleine update:
Gisteren heb ik voor het eerst auto gereden! zooo vet om gewoon echt LANGS de eifeltoren te rijden En het parken hier doe ik echt op zn parijs.. gewoon de auto achter je een duwtje geven met je bumper! als je maar vaak genoeg opnieuw probeerd kom jewel in zo'n vak! zie de foto maar!! Rit ging opzich goed. Nog wel lastig omdat je op heel veel tegelijk moet letten, maar ik ga het deze week nog een keer oefen met de moeder ernaast en dan volgende week in me upsie!
smiddags lekker in mn eentje op pad geweest! Voor het eerst was dat een succes zonder voortdurende heimwee... Ben lekker richting Sacre Coeur gegaan met de metro en heb daar wat rond gekeken om vervolgens terug te gaan lopen (weer 2 uur gewandeld). Nog eventjes de Madeleine bezocht en toen thuis de kids ontvangen en de jongste uit school gehaald en mee genomen naar het park! Was erg leuk, lekker voetballen!! Liepen wel erg veel rugby supporters rond hier.. het is echt helemaal hip hier doordat de wereldkampioenschappen nu hier aan de gang zijn Gelukkig Frankrijk gewonnen gisteren vna de Ieren die hier ruimschoots beschonken aanwezig waren!
Savonds weer met zijn allen gegeten en daarna hebben de jongens en vader boven in mijn kamertje (ze hebben hun tv aan mij gegeven dus hebben zelf niets meer ) rugby gekeken! Ik ben in de tussentijd lekker bij Sofie een film gaan kijken, was erg gezellig!
Vanmorgen beetje lang in bed blijven liggen. Kwam er om half 11 uit. toen eventjes gedouched en daarna richting Krystle gegaan voor een dagje shoppen... ik koop lekker niets want ik ben helemaal blut! (en ik heb nog niet eens iets gekocht hier.. alleen dat levensonderhoud is hier zooo duur. voor een drankje ben je al snel 5 euro kwijt!) Ben nu met krystle in internetcafe... Gaan morgenochtend samen naar de Bioscoop!
Vanavond oppassen dus dat wordt lekker de hele avond internetten en morgenmiddag picknicken in dat leuke park van vorige week zondag. Savonds vast weer lekker goedkoop uiteten ergens!!!
Zoals jullie horen gaat het redelijk goed. Heimwee is nog wel regelmatig present maar zolang ik maar druk bezig ben is het uit te houden! ook fijn idee dat Frank bijna komt! nog 12 nachtjes!!!!
Dikke kus voor allemaal!!!
Fleur
nog eventejs een kleine update:
Dikke kus voor allemaal!!!
Fleur
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}