fleurvleeming.reismee.nl

Even bijkomen...en dan weer verder :)

Lieve allemaal,

Gister was een rare en emotionele dag voor mij. Gelukkig kreeg ik erg veel steun van de beide au pair organisaties (euro pair in Parijs en travel active vanuit Nederland) en mijn nieuwe vriendinnetjes in Parijs. Sofie en Nanet waren gisteravond mijn reddende engeltjes en hebben mij geholpen mijn koffers 6 trappen af te tillen en via de metro naar hun kamers te brengen. Gelukkig mag mijn grote koffer een weekje bij Nanet logeren dat scheelt voor mij een hoop gesleep! En gelukkig kon in bij Sofie logeren.

Ik heb de madame en familie zelf niet meer gezien, en heb mijn sleutels en telefoon ingelevert via Matt (huishoudster). Zij is tijdens mijn verblijf in dat huis ook echt mijn steun en toeverlaat geweest!

Wel heb ik al kennisgemaakt met mijn nieuwe familie! Het is een amerikaanse familie en ze staan bekend bij euro pair als een heel liefhebbend, zorgzaam en geinteresseerd gezin. En zo heb ik ze gisteren ook inderdaad ervaren. Al in het eerste gesprek toonden ze heel veel interesse over mijn leven in nederland en mijn hobbies. Ook met de kinderen had ik vrij snel een klik. De oudste is 12 en kletst graag en daar kreeg ik gelijk een voorproefje van! De middelste (10) was druk met zijn huiswerk. Jacques van 5 pakte al vrij snel mijn hand om mij zijn kamer en zijn knuffels te laten zien! Een stuk hartelijkere ontvangst dan ik bij het andere gezin had meegemaakt. Het huis is klein, maar praktisch ingericht. Mn kamer is niet zo heel mooi, maarre mijn motto: liever gelukkig in een krot dan ongelukkig in een paleis! Ook de werktijden en taken vind ik heerlijk. Ik ga iets minder werken (30 uur ipv 35) en heb al mn weekenden vrij! Heerlijk idee! Kheb echt alweer zin om te beginnen en ook weer terug te gaan naar mijn vriendinnetjes daar! Vond het ook best gek om ze nu daar achter te laten terwijl je elkaar net een beetje aant bent leren kennen, maar ik ben er snel weer terug en dan ga ik heerlijk opnieuw beginnen vol goede moed en zin!

't zal nu wel eventjes stil zijn op mijn blogje, maarre rond de 17e zal ik jullie weer op de hoogte gaan houden!

Veel liefs en kusjes,

Fleur